Rólunk Árak Referenciák Ajánlatkérés Energetikai tanusítvány Partnereink Kapcsolat

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY


Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk 


Az Energetikai Tanúsítvány egy mérnöki számításon alapuló

 minősítő dokumentum, amely az épület fizikai paraméterei, valamint a telepített energetikai rendszerek jellemzői alapján az ingatlan osztályba sorolását adja meg. A kapott betűjel egy olyan viszonyszámot takar, amely az épület, lakás önmagához viszonyított éves energiafogyasztását mutatja meg. 2012. január 1-től a tanúsítás kötelező. 


Az energiatanúsítvány tehát az az új közokirat, amely megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát, azaz hogy a ház energiatakarékos-e vagy pazarló. 


Az elmúlt években számos tanúsítványt készítettünk új ingatlanok átadásához, pályázatokhoz. Munkatársaink kizárólag az általunk helyszínen készített felmérés alapján állítják ki a tanúsítványt, ezzel biztosítjuk a tanúsítás hitelességét. 
                                                      
                                           
Amennyiben ingaltant kíván eladni mindenképp készíttesse el a a Tanúsítványt, hiszen mind az eladónak, mind a vevőnek fontos információkat ad. Nagyobb esélye lesz ingatlanát eladni, értékesíteni. 

 

Irodánk segít Önnek!

 
Családi ház vagy lakás esetén felmérjük a szükséges adatokat, amiket összeállitunk és kiszámolunk. Majd a kompletten elkészitett tanúsitványt a megrendelőnek átadjuk.
!A tanúsitvány 10 évig érvényes!
 

Szükségünk van többek között a lakás alaprajzára, a tetőszerkezet rajzára, a műszaki és gépészeti leírásra. Ha ezeket előre előkészíti, meggyorsítja a kiérkező szakember munkáját.
 

Lakás, családi ház dija 150m2-ig 20.000,-Ft.

150 m2 feletti ingatlanok, társasházak, középületek esetén, az ár egyedi megállapodás.